Duurzame Energie Veenendaal-Oost

Disclaimer

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst DEVO ten aanzien van deze website u op het volgende: de website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde beelden en (hyper)links zijn eigendom van DEVO. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van DEVO.

De op deze website getoonde informatie wordt door DEVO met zorg en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. DEVO aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is, alsmede de sites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden en die via deze site toegankelijk zijn.

 

Zakelijk geïnteresseerd?

Bent u zakelijk betrokken bij de duurzame energievoorziening in Veenendaal-oost? Klik dan hier voor de zakelijke site met meer informatie. Login zakelijke site

Gemeente Loket

Werkt u bij een gemeente en wilt u meer weten over het opzetten van een lokaal energiebedrijf via een publiek-private samenwerking? Klik dan hier. Login zakelijke site

Om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de duurzame energievoorziening in Veenendaal-oost, geven wij regelmatig een technische nieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrief is bestemd voor ontwikkelaars, woningcorporatie, aannemers, architecten en installateurs. Heeft u een nummer gemist? Klik dan op een van onderstaande nummers om deze te downloaden.

Nieuwsbrief, nummer 1 – nov. 2007
Nieuwsbrief, nummer 2 – juni 2008