Duurzame Energie Veenendaal-Oost

Documentatie

Documentatie & Voorwaarden

INSTRUCTIEKAART 

Koelen of verwarmen? In de instructiekaart leest u hoe u het beste kunt handelen. 

Deze instructies gelden niet voor bewoners van Appartementengebouw Op de Brink en Het Erfgoed, Kloppend Hart Huis (alleen de appartementen, niet de stadswoningen) en Chaperonne Appartementen. Zij zijn niet rechtstreeks aangesloten op het primaire distributienet. 

GEBRUIKERSHANDLEIDING

Wilt u meer informatie over hoe het collectieve duurzame energiesysteem werkt? Dan kunt u hieronder de gebruikershandleiding voor de linker en de rechtse uitvoering downloaden:

TARIEVENBLAD MET VOORBEELDBEREKENING

Om u een indicatie te kunnen geven van de kosten waar u maandelijks op moet rekenen, hebben wij een voorbeeldberekening gemaakt. Dit voorbeeld is opgenomen in het tarievenblad. Natuurlijk is dit een schatting aangezien de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van de buitentemperatuur, het type woning en de wijze waarop de temperatuur in de woning wordt ingesteld. Het tarievenblad is te downloaden:

Tarievenblad woningen

Tarievenblad voorzieningen

 

VOORWAARDEN

 

Zakelijk geïnteresseerd?

Bent u zakelijk betrokken bij de duurzame energievoorziening in Veenendaal-oost? Klik dan hier voor de zakelijke site met meer informatie. Login zakelijke site

Gemeente Loket

Werkt u bij een gemeente en wilt u meer weten over het opzetten van een lokaal energiebedrijf via een publiek-private samenwerking? Klik dan hier. Login zakelijke site