Duurzame Energie Veenendaal-Oost

Over DEVO | Awards

Awards

De initiatiefnemers, gemeente Veenendaal en Quattro Energie, hebben veel energie gestoken in duurzame energietoepassingen met de zekerheid dat bewoners financieel voordeel ervaren. Het duurzame energiesysteem in Veenendaal is zowel organisatorisch als technisch niet onopgemerkt gebleven in Nederland en heeft diverse awards ontvangen.

Finalist NET Trofee 2008

In 2008 was DEVO één van de drie finalisten van de Nationale Energie Toekomst Trofee. De jury, onder aanvoering van Elco Brinkman, had DEVO gekozen vanwege de vernieuwende rol van de gemeente. De NET-Trofee is dé landelijke prijs van het ministerie van VROM voor energiezuinig wonen en werken.

Winnaar P-Nuts Award 2011

DEVO werd in 2011 uitgeroepen tot de winnaar van de P-Nuts Awards 2011 in de categorie 'Mooiste overheidsinitiatief'. Deze prijs is dé erkenning voor voorlopers op het gebied van lokale, duurzame energie. 

Terug naar Over DEVO.

Zakelijk geïnteresseerd?

Bent u zakelijk betrokken bij de duurzame energievoorziening in Veenendaal-oost? Klik dan hier voor de zakelijke site met meer informatie. Login zakelijke site

Gemeente Loket

Werkt u bij een gemeente en wilt u meer weten over het opzetten van een lokaal energiebedrijf via een publiek-private samenwerking? Klik dan hier. Login zakelijke site