Duurzame Energie Veenendaal-Oost

Veenendaal-Oost

Veenendaal-oost

De plek van je leven!
Aan de oostkant van Veenendaal wordt een nieuwe wijk gerealiseerd: Veenendaal-oost. Duurzaam, met kleine herkenbare buurten, verschillende woningen en de voorzieningen dichtbij. Een plek waar het goed toeven is, met een dorpse sfeer. Centraal gelegen en met de natuur om de hoek.

Veenendaal-oost bestaat uit drie deelgebieden met ieder zijn eigen sfeer en karakter; Groenpoort (noord), Buurtstede (midden) en Veenderij (zuid). Op de website www.veenendaaloost.nl kunt u meer informatie vinden over deze levensloopbestendige wijk.

Duurzaamheid staat centraal in Veenendaal-oost. Het verwarmen van de woningen en de gebouwen voor de voorzieningen, gebeurt dan ook op een duurzame manier.

Luchtfoto Veenendaal Oost
 

Zakelijk geïnteresseerd?

Bent u zakelijk betrokken bij de duurzame energievoorziening in Veenendaal-oost? Klik dan hier voor de zakelijke site met meer informatie. Login zakelijke site

Gemeente Loket

Werkt u bij een gemeente en wilt u meer weten over het opzetten van een lokaal energiebedrijf via een publiek-private samenwerking? Klik dan hier. Login zakelijke site