Denk mee met DEVO en stap in de DEVO KlantBoard

DEVO wil graag weten wat er onder de inwoners van Veenendaal-oost speelt. Wat vinden jullie van DEVO? Wat doen we goed en moeten we vooral blijven doen? En wat kan er juist beter? Om daar goed naar te kunnen luisteren, zoeken we mensen die met ons mee willen denken. Samen vormen jullie de DEVO KlantBoard. De DEVO KlantBoard is de stem van Veenendaal-oost, en dus van onze klanten. Twee keer per jaar komen jullie samen met het DEVO team om ons gevraagd (én ongevraagd) advies te geven.

Sluit jij je aan?

Voor en door Veenendaal-oost

DEVO is het warmtebedrijf voor en door Veenendaal-oost. Het ‘voor’ mag duidelijk zijn: we leveren warmte en koude aan de inwoners van Buurstede en Veenderij en straks ook aan de inwoners van Groenpoort. Het ‘door’ is voor onszelf ook heel helder. De meeste DEVO’ers wonen zelf in of dichtbij Veenendaal-oost. Bovendien proberen we goed te luisteren naar wat er speelt onder bewoners. Via onze klantenservice bijvoorbeeld. Maar ook via de verhalen die we horen op straat, op buurtfeestjes, bij de sportvereniging of in de rij bij de kassa. Toch willen we bewoners uit Buurstede en Veenderij graag nog meer betrekken bij DEVO. Dit najaar starten we daarom met de DEVO KlantBoard. 

 

Een kijkje in de keuken van DEVO

De DEVO KlantBoard is een klankbordgroep van DEVO-klanten. Twee keer per jaar komen jullie samen met het DEVO team. Per bijeenkomst zoomen we in op een specifiek thema. We starten met een algemene introductie van DEVO en duiken vervolgens samen in onderwerpen als communicatie, de positionering van DEVO binnen de wijk, duurzaamheid of bewonersparticipatie.

Je krijgt een kijkje in de keuken van DEVO: hoe werkt ons warmtebedrijf en waarom maken wij bepaalde keuzes? En je mag je ideeën, wensen en vragen vrijuit met ons delen. Met jullie input kunnen wij onze processen en onze communicatie beter aansluiten op de wensen en behoeften van alle Veenendaal-oosters.

 

Wij zoeken jou!

We zoeken 6 mensen voor de KlantBoard. Hierbij vinden we het belangrijk om een gevarieerde groep te hebben. Daarom zoeken we:

  • Bewoners van appartementen en van woningen
  • Huurders en eigenaren
  • Mensen die al lang klant zijn bij DEVO en mensen die korter klant zijn
  • Inwoners van Buurstede en van de Veenderij

Op een later moment gaan we nog op zoek naar 3 mensen uit Groenpoort om zich bij de KlantBoard aan te sluiten.

Het idee is dat je een tijdje betrokken blijft in onze KlantBoard (dus liever niet voor maar één bijeenkomst). Zo kunnen we echt leren van elkaar. Het hoeft je trouwens niet veel tijd te kosten. We schatten in dat je er ongeveer 8-10 uur per jaar aan kwijt bent.

 

Interesse? Meld je aan!

Lijkt het je leuk om met ons mee te denken? Vul dan het aanmeldformulier in, deze vind je hier:

             Aanmeldformulier DEVO KlantBoard

Je kunt je aanmelden tot en met maandag 30 september. Het doel is om in november de eerste bijeenkomst met de KlantBoard te hebben.

Als we alle inzendingen binnen hebben, bekijken we of we de variatie aan mensen hebben die we hierboven beschreven. Op basis daarvan maken we een selectie voor de leden van de KlantBoard. Of we gaan juist op zoek naar aanvullingen van wijkgenoten die we missen. We houden je in elk geval goed op de hoogte van onze volgende stappen in het vormen van de KlantBoard.

Heb je nog vragen hierover, stel ze dan vooral via info@devo-veenendaal.nl.